Echipa

Mircea Ursuța

Avocat cu peste 20 de ani de experiență, coordonatorul societății este absolvent al Facultății de Drept în anul 2000 și a Facultății de Științe Politice în 2007. Este doctor în drept al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca din 2008 și titular al atestatului de abilitare (pentru conducere doctorate) emis de Facultatea de Drept a Universității din București în 2018.

Este cadru didactic al Facultății de Drept din Oradea din anul 2002, fiind actualmente Conferențiar universitar doctor, titular al cursurilor de drept administrativ și al unor cursuri în materia procedurii civile. Din anul 2021 este conducător de doctorat în cadrul Școlii Doctorale a Universității Nicolae Titulescu din București.

Între 2010 și 2012 a fost membru în Comisia de redactare a proiectului legii de punere în aplicare a actualului Cod de procedură civilă în cadrul Ministerului Justiție. Între februarie și septembrie 2021 a fost Secretar de Stat în Ministerul Justiției iar între 2011 și 2015 a fost Prodecan al Baroului Bihor.

Din 2011 este arbitru la Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Județului Bihor și lector la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Are o experiență de peste 20 de ani în litigii diverse, multe dintre acestea la nivelul Înaltei Curți de Casație și Justiție sau Curții Constituționale.

Simina Sala

Avocat cu peste 10 ani de experiență, Simina Sala este avocat asociat în cadrul societății noastre. Simina a absolvit Facultatea de Drept a Universității din Oradea în 2010, și studiile masterale în Drept penal și procedură penală la aceeași facultate, în anul 2014.

Atât pregătirea juridică, practica în calitate de avocat stagiar la Mircea Ursuța – Cabinet de Avocat, cât și experiența celor peste 10 ani de reprezentare în instanțele române, poliție, parchet, o recomandă drept un excelent avocat pledant pentru apărarea intereselor clienților noștri atât în procesele civile, cât și în cele penale, inclusiv cele cu elemente de extraneintate.

Simina este un profesionist în domeniul litigiilor, specializată în dreptul familiei, drept
civil, accidente rutiere, litigii cu profesioniștii…

Ana Zgîrd

Absolventă a Facultății Litere (promoția 2003) și a Facultății de Drept (promoția 2014), ale Universității din Oradea, Ana Zgîrd este mediator, colaborând cu societatea noastră în cauzele în care există posibilitatea împăcării părților.

În același timp, cu peste 11 ani de experiență în activitatea de consultanță în management, Ana își desfășoară activitatea de consultant în management în cadrul echipei, având abilități excelente de comunicare scrisă și verbală, dobândite prin comunicarea eficientă cu o gamă largă și diversă de clienți.

Vanesa Coita

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea, promoția 2022, în prezent masterandă în Drept penal și procedură penală în cadrul aceleași facultăți, Vanesa este avocat-stagiar în cadrul echipei noastre.

Încă din timpul facultății aceasta și-a manifestat interesul pentru dreptul penal, participând atât la conferințe naționale, cât și la diverse procese simulate în materia dreptului penal, dezvoltându-și astfel curiozitatea, disponibilitatea, determinarea și abilitatea de a căuta informațiile relevante și necesare asistării și reprezentării clienților în cauzele penale.

Narcisa Dărăban

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea, promoția 2022, masterandă în Drept civil și procedură civilă în cadrul aceleiași facultăți, Narcisa este avocat-stagiar în cadrul societății noastre.

Autor de articole de specialitate în domeniul dreptului civil, publicate în Revista Facultății de Drept Oradea – publicație bianuală, speaker la diverse conferințe naționale și internaționale organizate în cadrul Facultății de Drept a Universității din Oradea, Narcisa aduce un plus valoare în cadrul societății noastre prin munca de cercetare, având totodată abilități deosebite de comunicare verbală dobândite ca urmare a implicării în mișcarea de debate din România.

Meriți cea mai bună apărare

over 20 years of law experience

ro_RORomanian