Termeni și condiții Ursuta.ro

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.ursuta.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Pergola Lux vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte și corecte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.ursuta.ro ,  de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

ursuta.ro, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

ursuta.ro deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, decompilati, dezasamblati aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informațiile (informațiile de tip text, imagini și de tip video), produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea ursuta.ro, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului www.ursuta.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de ursuta.ro Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ursuta.ro

Accesul și utilizarea paginii web www.ursuta.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.ursuta.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.ursuta.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fară intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.ursuta.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.ursuta.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor ursuta.ro

ursuta.ro nu va acorda nici o garanție referitoare la:

evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ursuta.ro nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.ursuta.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.ursuta.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea ursuta.ro în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.ursuta.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea www.ursuta.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.ursuta.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

ursuta.ro nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ursuta.ro prin unul din mijloacele afișate în paginile site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice, sau de altă natură.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume și prenume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ursuta.ro, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Detaliile despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul ursuta.ro,  le veți găsi aici Politica de confidențialitate

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ursuta.ro utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ursuta.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

en_USEnglish